Skip to main content

Det vigtigste ved nyfødtfotografering er – sikkerhed, tryghed, varme og en stor tålmodighed.

Vi sætter altid minimum 3 timer af til nyfødtfotografering. Der skal være tid til at snakke, så vi kan få en idé om hvem I er som familie, og hvem Jeres lille guldklump er og hvilket billede I drømmer om. Der skal være tid til bleskift, til mad og til at I som forældre kan blive afslappede. Hvis I ikke har nået at finde ro, gør Jeres guldklump det heller ikke. Nyfødte kan med det samme mærke, hvis I er utålmodige eller anspændte.

Hvis Jeres guldklump begynder ikke at være tilpas, er det os der prøver at vugge, snakke og berolige. Det er kun hvis der er behov for mad at den nyfødte kommer over til mor. Duften af far og mor er utrolig tiltrækkende for den lille, og det kan gøre, at i stedet for at sove videre, vågner han eller hun op 🙂 Dette kan nogen gange gøre at vi kan få en opstilling mere – og hvis ikke, respekterer vi det altid. Fotograferinger hos os, er altid på børnenes præmisser.

Vi vil helst tage billeder af Jeres guldklumper når de er mellem 3 og 10 dage. Jo før jo bedre! Når den nyfødte begynder at komme over de 10-14 dage, sover de ikke nær så meget af dagen længere. Efter ca 3 uger begynder de fleste at få nyfødt-akne/hormonknopper i ansigtet også.

Såfremt mor ammer, undgå da gerne dagen inden at have spist eller drukket noget der kan give baby mavekneb, f.eks. kaffe.

Det bedste er, hvis Jeres guldklump ikke har sovet lige inden I kommer til studiet. Selvom nyfødte sover meget, sover de ikke dybt under fotograferingen, hvis de har fået lov at sove 2-3 timer inden de kommer.

Der bliver meget varmt her. Hvis vi sveder, har den nyfødte det perfekt! Jeres guldklump skal kunne holde varmen, selvom hun eller hun har fået tøjet af. Så tag selv let tøj på eller med, så I kan holde til det 🙂 Vi har to lækre lænestole, lige ved siden af hvor vi tager billeder. Så der er rig mulighed for at slænge sig og slappe af mens vi tager billeder. Og hvis I falder I søvn på sofaen, vil I ikke være de første 😉

Husk at medbringe pusletaske, med ekstra bleer, en sut, også selvom den nyfødte ikke bruger sut endnu, kan den være guld værd! Ekstra mad (hvis den lille får flaske) skiftetøj til mor og far (uheld kan forekomme 😀 ) og gerne en sort bluse og tshirt til mor og far, til nærhedsbilleder. I er også meget velkomne til at medbringe et hjemmegjort tæppe, en nusseklud/bamse, eller andet I mener kunne være godt at have med på billedet.

Vi har puslepude, mikroovn, toilet, og noget koldt at drikke 🙂

Skriv eller ring endelig hvis I har nogle spørgsmål. Hellere spørg en gang for meget end en gang for lidt!

 

Close Menu