Skip to main content

Boudoirfotograferinger handler om, at have det sjovt, blive stylet, klædt på, håret sat og man glemme lidt af usikkerheden.

Alle kvinder har forskellige former og størrelser, høj, lav, buttede og spinkle. Der er ingen som kan sige, at det ene er bedre end det andet. Men tillid og tro på dig selv, er hvad der giver fantastiske billeder. Forkæl dig selv med nyt lingeri og skønhedsbehandlinger før sessionen så der er skabt en god grobund for fantastiske boudoir billeder!

Boudoirfotograferinger bliver brugt i mange sammenhænge, men de mest populære er:

  • Morgengave til gommen
  • Valentines Day
  • Julegave/årsdagsgave
  • Sexet overraskelse
  • Oplevelse ved polterabend for piger

 

At få taget boudoir billeder af en fotograf kan være en grænseoverskridende oplevelse, så det er vigtigt du vælger en fotograf du føler dig tryg ved. Vi kan være to til stede ved boudoirfotograferinger. Thomas, som tager billederne og sørger for lyssætningen er den helt rigtig. Heidi, som finder de helt rigtige positurer til dig, så netop dine kurver og former bliver fremhævet, og det du måske ønsker at skjule, vil være gemt. Du kan også vælge at det kun skal være Heidi der er din fotograf, hvis du er kvinde. Eller Thomas der er din fotograf, hvis du er mand. Det vigtigste er at du vælger – hvad du føler dig mest tilpas med.

I vores trygge omgivelser bliver der sørget for dig, og for at dine billeder bliver smukke og smagfulde. At få dig til at føle dig veltilpas er helt centralt.

Tag gerne flere sæt undertøj med end du har tiltænkt til din boudoirfotografering. Vi anbefaler også at du tager strømpebukser, hofteholdere, corsage, skjorter, hatte, perler eller lign. med. Jo mere du har med, jo mere kreative kan vi være.

Hvis du foretrækker at have en veninde med når du skal fotograferes, må du selvfølgelig gerne det. Vores erfaring siger os blot, at boudoirfotograferingen går bedst uden tilskuere, uanset køn, da jo flere øjne der kigger på dig, kan gøre, at du kan have sværere ved at slappe helt af. Og det vil bremse dig i din fulde koncentration til poseringen og situationen.

Styling til kameraet er meget anderledes end hverdagens make-up, og kan sagtens være 50% tungere.

Retouchering er et farligt emne, og folk enten elsker det eller hader det. Vi retoucherer billeder til den enkelte kundes krav, hvad enten det er at mindske en delle, styrke kurven, fjerne ar, glatte huden ud osv osv.

 

Close Menu