Skip to main content

Gem minderne, glæden og især stemningen med smukke og specielle billeder. Vi følger Jer gennem Jeres store dag uden at stå i vejen for de glædelige begivenheder. Vi vejleder Jer igennem hele dagen. Både under portrætbillederne, hvordan I skal stå og bevæge Jer, så I fremstår bedst på billederne. Men også I løbet af dagen og aftenen, hvis I får spørgsmål omkring traditioner og hvordan er det nu liiiige man plejer at (…)
Vi er rigtig gode til, at fange stemningsbilleder i løbet af dagen. I får billeder der er fyldt med kærlighed og smukke øjeblikke. I får professionelle billeder i meget høj kvalitet. Lad os hjælpe Jer med at fastholde Jeres minder.
Ved at have os som fotograf til Jeres fest, og ikke Jeres gæster, er der ingen gæster der går glip af at være “rigtigt til stede” til brylluppet. Ingen der går glip af, at klappe til en brudevals. Og I slipper for at bekymre Jer om nogle af gæsterne har nået, at få taget billeder af de vigtigste øjeblikke.

Vi er altid to afsted til et bryllup. Det gør det meget mere rolig under forberedelserne om morgenen, at vi kan være hos hver af Jer. I kirken vil den ene af os stå inde i kirken, sammen med gommen, og få billeder af at han tager i mod gæsterne og efterfølgende står og venter på sin brud. Den anden af os vil stå uden for kirken og tage imod bruden nå hun ankommer, få et billede af hende og den der skal følge hende op, inden de går ind i kirken. Vi hjælper med at sørge for at kjolen er rettet rigtigt på gulvet inden hun går ind og viser hvor hun skal holde brudebuketten, hvis hun ikke har en brudepige til det.
Under portrætbillederne hjælper det også at vi er to. En til at tage billederne og sørge for lyset, og en til at hjælpe Jer med hvordan I skal stå, rette kjolen og hår hvis det er tiltrængt, fjerne rismærker på gommens tøj.
Til festen deler vi det primært op. Den ene af os tager billeder og den anden video. Både når der sker noget – som taler og andre indslag. Men endnu vigtigere, vi tager også når der ikke sker noget – på de tidspunkter hvor folk er mest naturlige – fordi de ikke opdager der bliver taget et billede eller de bliver filmet.
De fleste vælger at have os med til hele dagen, fordi der er anderledes og mere stemningsfyldte billeder vi tager under festen. Men også fordi de synes det er rart at have video af talerne (som hurtigt bliver glemt hvad der blev fortalt, da der er så mange indtryk på sådan en dag)

Vi tilbyder altid et uforpligtende møde inden I booker os, så vi kan høre om Jeres forventninger og ønsker, og så I kan se os an, og høre lidt mere om hvordan vi arbejder og se eksempler på billeder og albummet. Vi mødes igen kort tid før den store dag, hvor vi sammen snakker om hvad I har af specielle ønsker, og vi stiller et hav af spørgsmål, for at have alle detaljer på plads, så vi er så forberedte som muligt til Jeres bryllup.

Close Menu