Skip to main content

Det er en stor dag, både for de unge mennesker og også for Jer forældre. Gem minderne, glæden og især stemningen med smukke og specielle billeder. Vi følger Jer gennem Jeres store dag uden at stå i vejen for de glædelige begivenheder. Vi vejleder de unge mennesker, til hvordan de skal stå og bevæge sig, så de fremstår bedst på billederne. Vi gør vores bedste for, at de kan føle sig trygge og tilpasse med at få taget billeder.
Vi er rigtig gode til, at fange stemningsbilleder i løbet af dagen. I får billeder der er fyldt med stemning og smukke øjeblikke. I får professionelle billeder i meget høj kvalitet. Lad os hjælpe Jer med at fastholde Jeres minder.
Ved at have os som fotograf til Jeres fest, er der ingen gæster der går glip af at være “rigtigt til stede” til konfirmationen. Og I slipper for at bekymre Jer om nogle af gæsterne har nået, at få taget billeder af de vigtigste øjeblikke.

Hvis I ønsker det, kan vi godt filme taler og sange og andre rørende øjeblikke. Vi er dog ikke videografer, men vi vil gerne gøre vores bedste. Hvis vi skal klippe videoen sammen for Jer, vil det have en merpris på 350,-

Vi kommer hjem til Jer til et lille møde inden den store dag, hvor vi sammen snakker om hvad I har af specielle ønsker. Det vil være rigtig rart, hvis I inden mødet har spurgt præsten, om vi må tage billeder under konfirmationen.

Halvdelen af det fulde beløb, betales som depositum senest 45 dage før konfirmationen. Depositummet betales ikke tilbage, hvis I aflyser senere end 30 dage før konfirmationen.

Close Menu