Gem minderne, glæden og især stemningen med smukke og specielle billeder. Vi følger Jer gennem Jeres store dag uden at stå i vejen for de glædelige begivenheder.
Vi er rigtig gode til, at fange stemningsbilleder i løbet af dagen. I får billeder der er fyldt med stemning og smukke øjeblikke. I får professionelle billeder i meget høj kvalitet. Lad os hjælpe Jer med at fastholde Jeres minder.
Ved at have os som fotograf til Jeres fest, er der ingen gæster der går glip af at være “rigtigt til stede” til barnedåben. Og I slipper for at bekymre Jer om nogle af gæsterne har nået, at få taget billeder af de vigtigste øjeblikke.

Vi kommer hjem til Jer til et lille møde inden den store dag, hvor vi sammen snakker om hvad I har af specielle ønsker. Det vil være rigtig rart, hvis I inden mødet har spurgt præsten, om vi må tage billeder under dåben.

Halvdelen af det fulde beløb, betales som depositum senest 45 dage før barnedåben. Depositummet betales ikke tilbage, hvis I aflyser senere end 30 dage før dåben.