Skip to main content

Den vigtigste forberedelse til en portrætfotografering, er at få sovet godt om natten. Book fotosessionen til en tid på dagen, hvor din krop er vågnet og hvor du er helt frisk.

Inden fotograferingen skal du have overvejet – hvad vil du med det her billede. Skal det være et billede hvor du udviser troværdighed, være sexet eller måske glamour. Eller skal du være naturlig og afslappet til mormors væg?

Tag gerne lidt forskelligt tidløst tøj med. Det skal både klæde dig og situationen – måske skal billedet hænge oppe i mange år 🙂

Det kan også være en rigtig god idé at tilvælge makeup- og hårpakken til denne slags fotografering – også for mænd. Ikke nok med at vi har styr på hvordan huden skal klargøres til en fotografering, så ved du, at der er kontrol over det hele, og intet er overladt til tilfældighederne. Og en bonus på den konto er også, at du vil føle dig langt bedre tilpas, og erfaringen siger os, at det gør billederne mange gange bedre!

Når vi går i gang med fotograferingen, hjælper vi dig hele vejen med hvordan du skal stå eller bevæge dig, så du fremstår på bedst mulig måde på billederne.

 

 

 

Close Menu