Skip to main content

Det er vigtigt for os, at børnene hygger sig ved at komme her!

Vi er to til at tage billeder af Jeres skønne børn, hvis I booker en tid om onsdagen. Thomas, der tager billederne, og Heidi, der fjoller og har kontakten med børnene. Og ser børnene ud til at de har valgt en favorit af os, bytter vi rundt 🙂

I må meget gerne forberede børnene (dem der er så store at de kan forstå det 😉 ) på at de skal ned og have taget billeder af Thomas og Heidi.

Gode idéer at sige:
Det bliver hyggeligt og sjovt.
Thomas og Heidi fjoller rigtig meget.

Undlad at sige:
Nu skal I opføre Jer pænt.
Husk at smile på billederne.
Lad os øve dit smil.
Kom nu, vi skal bare liiige have det éne billede til gave til mormor, så får du lov at slippe bagefter.

Jo flere forventninger der bliver proppet i hovederne på børnene (uanset alder) jo svære bliver det for os at få det ægte smil frem. Jo mere afslappede i situationen I som forældre kan være, jo bedre vilkår har vi for at få gode billeder af Jeres børn.

Vores studie er indrettet rigtig hyggeligt.

Undgå stress – Undgå stress inden I kommer. Kom afsted i god tid. Børnene kan tydeligt mærke hvis I stresser ud af døren, og det kommer der intet godt ud af. Der sker ingen ting ved at I er her før tid, vi har et lækkert venteværelse, med sofa, legetøj, kaffe og kakao, og en mikroovn, hvis der er nogen små der skal have flaske.

Det kan være en rigtig god idé at I forældre går lidt i baggrunden når I kommer. Vi oplever ofte, at forældre der prøver at tage over og styre børnene, desværre giver de dårligste billeder. Det er lidt det samme som at vores børn opfører sig eksemplarisk i institutionen og hos deres bedsteforældre, indtil vi forældre kommer og henter dem, så kan de godt te sig 😀

Der er ingen hos os, der ser skidt på at forældre lokker børnene med is eller anden guf, hvis de samarbejder til at få taget billeder. Så det skal I ikke være flove over at børnene kommer til at røbe til os 😀 😛

Hvad skal vi så vælge af tøj?  Det er helt op til Jer 😉 Men generelt skal I vælge tøj, der vil passe til Jeres stil hjemme, så det ser godt ud når billedet bliver hængt op. Romantisk tøj, eller tøj i dæmpede farver, hjælper til en lækker stemning i billedet. Vi anbefaler tøj uden for meget tryk på (superhelte og lign) Vi har også lidt forskellige strutskørter (som kan være vildt charmerende med en bar mave til) Skriv inden fotograferingen, for info om størrelser og farver. For drenge kan et par pæne bukser, eksempelvis lærredsbukser med et par seler og bar mave, være rigtig kært! Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi ber Jer om at tage skoene af når I kommer (da de fleste bliver fotograferet på hvidt papir, og det er ikke særlig kønt med et billede, med skoaftryk på ) Så tag gerne ensfarvede rene sokker på. Undlad gerne hestehaler og lignende frisurer der har håret samlet bagved, for det gør at på billeder ser vi slet ikke Jeres hår.

Er der noget I tænker det kan være rart for os at være forberedt på omkring Jeres børn inden fotograferingen, så skriv det meget gerne ved bookingen.

 

Close Menu