Det er vigtigt for os, at børnene hygger sig ved at komme her!

Vi er to til at tage billeder af Jeres skønne børn. Thomas, der tager billederne, og Heidi, der fjoller og har kontakten med børnene. I må meget gerne forberede børnene (dem der er så store at de kan forstå det 😉 ) at de skal hjem til Thomas og Heidi og få taget billeder, så de ved hvad der skal foregå.

Vores studie er i vores stue, som bliver fuldstændig ryddet i den ene ende. Så det virker ikke så stort og skræmmende, det er tilgengæld rigtigt hyggeligt her.

Undgå stress – Undgå stress inden I kommer. Kom afsted i god tid. Børnene kan tydeligt mærke hvis I stresser ud af døren, og det kommer der intet godt ud af. Der sker ingen ting ved at I er her før tid. Hvis vejret er til det, er der en lille legeplads ved siden af parkeringspladsen, og I er også meget velkomne til at gå om i vores have, der er som regel en trampolin sat op, gynge, legehus og lille rutchebane. Og hvis vejret er skidt, lister I bare ind i vores gang og venter, hvis vi er i gang med at tage billederne af nogle andre. Der er en papegøje børnene kan kigge på og sige hej til.

Det kan være en rigtig god idé at I forældre går lidt i baggrunden når I kommer. Vi oplever ofte, at forældre der prøver at tage over og styre børnene, desværre giver de dårligste billeder. Det er lidt det samme som at vores børn opfører sig eksemplarisk i institution og hos deres bedsteforældre, indtil vi forældre kommer og henter dem, så kan de godt te sig 😀

Der er ingen hos os, der ser skidt på at forældre lokker børnene med is eller anden guf, hvis de samarbejder til at få taget billeder. Så det skal I ikke være flove over at børnene kommer til at røbe til os 😀 😛

Hvad skal vi så vælge af tøj?  Det er helt op til Jer 😉 Men generelt skal I vælge tøj, der vil passe til Jeres stil hjemme, så det ser godt ud når billedet bliver hængt op. Romantisk tøj, eller tøj i dæmpede farver, hjælper til en lækker stemning i billedet. Vi har også lidt forskellige strutskørter (som kan være vildt charmerende med en bar mave til) Skriv inden fotograferingen, for info om størrelser og farver. For drenge kan et par pæne bukser, eksempelvis lærredsbukser med et par seler og bar mave, være rigtig kært! Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi ber Jer om at tage skoene af når I kommer (da de fleste bliver fotograferet på hvidt papir, og det er ikke særlig kønt med et billede, med skoaftryk på ) Så tag gerne ensfarvede rene sokker på. Undlad gerne hestehaler og lignende frisurer der har håret samlet bagved, for det gør at på billeder ser vi slet ikke Jeres hår.