Rikke og Anders – 16. juni 2018

By Bryllup No Comments

Her er tale om et bryllup, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Og ikke kun i detaljerne med pynt, men simpelthen også i underholdningen.

Rikke og Anders “bryllupstema” var John Deer. (grøn og gul) Rikkes underskørt til brudekjolen var lavet i farverne, men så man kun kunne se når når hun løftede i brudekjolen. Strømpebåndet var naturligvis også med logoet på. Og de blev kørt i en traktor fra kirke til traktor-træk – hvor de lige tog en tur på banen, mens der var fyldt af publikum der heppede på dem, og best-man snakkede i speaker-mikrofonen.

Britta og Bendt – 26. maj 2018

By Ikke kategoriseret No Comments

Britta og Bendt’s bryllup, var et af de bryllupper – hvor vi var lidt mere spændt end normalt! Britta var kommet forbi studiet i flere måneder op til brylluppet, for at få lavet negle her, så vi havde virkelig snakket meget bryllup 😀 Og det gjorde at vi glædede os bare rigtig meget til den store dag – men var også lidt mere fyldt med sommerfugle i maven end normalt, da brudeparret havde valgt, at det skulle være en fest uden en toastmaster. Normalt har vi jo et meget tæt samarbejde med toastmaster igennem hele dagen, så vi kan nå at komme lyd på den næste taler, og bare være virkelig forberedte. Men her måtte vi tage det som det kom – og det gik jo super fint alligevel.

Brittas smukke smukke kjole, er fra Cinderella’s brudekjoler

Makeup og hår er lavet af Maria Lantau fra Brudestyling.dk

DJ’en der var dygtig til at få folk op og danse – og god til at underholde børnene, kom fra Trane Entertainment Group

Emma og Rune – 17. marts 2018

By Ikke kategoriseret No Comments

Emma og Rune blev viet i marts – en dag hvor det var helt vildt koldt! Men det betød ingen ting, for deres portrætbilleder skulle laves på den smukkeste lokation. Det var på den gamle søfartsskole i Svendborg. Man blev fyldt med inspirerende idéer, blot ved at være der.

Emma og Rune har været kærester i mere end 12 år – men kærligheden er sørme ikke falmet af den grund. Man bliver helt glad når de to kigger på hinanden. Det er svært ikke at smile. De er så søde sammen!

Emmas kjole er skræddersyet og fyldt med historie.

Runes tøj er fra Fracklagret

Emmas flotte vipper er laves hos Beauty by Sine Michelle

Både reception og fest blev holdt på Hotel Svendborg

Michelle & Gert – den 27. januar 2018

By Bryllup No Comments

Michelle og Gert blev viet på en smuk vinterdag i januar. Det var datoen for deres kærestedag – dagen hvor Michelle fik øjnene op for Gert.

De havde en virkelig hyggelig bryllupsfest, i de mest charmerende omgivelser. Festen blev holdt på Svostrup Kro. Det var næsten som at træde ind på et gammelt museum, men hvor alt livet og stemningen er fuldstændigt bibeholdt!

Det er frisørsalonen Stinna Røgen der har sørget for både brud og gom’s hår.

Michelles kjole er købt hos Esta La Milla

Skoene, et fra Kate Spade New York

Gerts tøj er fra Tiger of Sweden

Brudebuketten er lavet af Hobby Haven

Stella & Jakob – den 30. september 2017

By Bryllup No Comments

Her er et par, hvor man igennem deres nære forhold til alle deres mange venner, virkelig får en fornemmelse af, hvor skønne mennesker de er. Og det var de i den grad også over for os 🙂

Stella og Jakob blev viet i den store og overvældende Ribe Domkirke. Der kom en og sang for dem i kirken, wauw, sikke en smuk oplevelse!

Det er Stellas veninde, der har stået for både håropsætning og makeup. Hun hedder også Stella, og arbejder i Salon Tigo i Ribe.

 

Stellas fine kjole, er fra Esta La Milla i Ølgod.

 

Jakobs tøj er købt hos Wagner i Esbjerg.

 

Brudebuketten er lavet af Jakobs søster, som har Det Grønne Rum i Glamsbjerg.

Louise & Preben – den 9. september 2017

By Bryllup No Comments

Jeg tror man skal lede længe for at finde så jordnære mennesker – som Louise og Preben! Skidt pyt om vi vader lige ned i en stor ko-kasse under portrætfotograferingen – eller får dem med på idéen om at Preben da skal gynge på en gammel slidt trægynge, de formår at gøre så man ikke føler sig helt skør alligevel 😀

De blev viet i en lille sønderjysk by, hvor gadebelysningen selv skruer op og ned når bilerne kommer kørende om natten – det er et genialt sted! Præsten var super frisk, og gæsterne i den vildeste feststemning.

Man får virkelig følelsen af, at alle kender alle.

Brudeparret er også så jordnære, at det var ikke så vigtigt, hvor kjolen og skoene lige er købt. Brudebuketten er det en veninde der laver, familien pynter kirken, og et andet familiemedlem laver bryllupskagen. Det eneste der var rigtigt vigtigt, var at Louises afdødes mormors ring, kom med på et billede <3

Mette og Mikkel – den 26. august 2017

By Bryllup No Comments

Vielsen mellem Mette og Mikkel, i Ribe Domkirke, var virkelig en overvældende oplevelse. Sikke en kirke. Da dørene åbner og Mette træder ind, med sin far i armen, er det som om der går et sus igennem hele kirken – wauw!

Når man er i selskab med Mette og Mikkel, får man en følelse af at have kendt dem i 100 år.

Skøn fest, fyldt med god stemning og danseglade gæster!

Mettes hår og makeup er kreeret af frisør Hair Drive

Kjolen er fra Den Smukke Kjole

Mikkels tøj og sko er købt hos Mr Svanholm i Esbjerg

Brudebuketten er lavet af blomsterdekoratøren fra Quedens gaard

Anne-Mette & Kristian – den 19. august 2017

By Bryllup One Comment

Anne-Mette og Kristian, kom helt fra det nordlige sjælland, for at møde os, inden de bookede os til deres bryllup. To skønne og naturlige personer, hvor man ikke kan andet, end at føle sig godt tilpas i deres selskab 🙂

Det var en fornøjelse at tage billeder af dem! Vi gik tur ved Roskilde bådehavn og et strandareal lige ved siden af. Et rigtig lækkert område. Det var det sted Anne-Mette og Kristian havde mødtes på deres første date.

Anne-Mettes kjole er fra JJ – house.

Festen blev holdt i de smukkeste omgivelser på Skjalm Hvide Hotel.