Liselotte og Ole – 5. oktober 2019

By 5. oktober 2019juni 30th, 2020Bryllup

Selvom vi synes vi har været afsted til rigtig mange bryllupper – bliver det aldrig det samme – og slet ikke når alt kommunikation med hotellet skulle foregå på tysk  Bestemt ikke vores stærkeste side, men det var sjovt – og det lykkedes!!

Liselotte og Ole, er nogen af de mest jordnære personer vi kender. Vi har for noget tid siden taget deres datters skønne portrætter, og følte os derfor meget beæret over at blive valgt til at tage deres bryllupsportrætter.

Liselottes kjole er fra Askepot og Valentino Brudekjoler og Konfirmationskjoler
De smukke ringe er fra Von Finger Jewellery
Festen blev holdt på det smukke Strandhotel Glücksburg hvor DJ Helly – Hochzeit & Event DJ i den grad spillede op til fest.

Leave a Reply