Britta og Bendt – 26. maj 2018

By 26. maj 2018marts 5th, 2019Ikke kategoriseret

Britta og Bendt’s bryllup, var et af de bryllupper – hvor vi var lidt mere spændt end normalt! Britta var kommet forbi studiet i flere måneder op til brylluppet, for at få lavet negle her, så vi havde virkelig snakket meget bryllup 😀 Og det gjorde at vi glædede os bare rigtig meget til den store dag – men var også lidt mere fyldt med sommerfugle i maven end normalt, da brudeparret havde valgt, at det skulle være en fest uden en toastmaster. Normalt har vi jo et meget tæt samarbejde med toastmaster igennem hele dagen, så vi kan nå at komme lyd på den næste taler, og bare være virkelig forberedte. Men her måtte vi tage det som det kom – og det gik jo super fint alligevel.

Brittas smukke smukke kjole, er fra Cinderella’s brudekjoler

Makeup og hår er lavet af Maria Lantau fra Brudestyling.dk

DJ’en der var dygtig til at få folk op og danse – og god til at underholde børnene, kom fra Trane Entertainment Group

Leave a Reply