Louise & Preben – den 9. september 2017

By 9. september 2017 marts 14th, 2018 Bryllup

Jeg tror man skal lede længe for at finde så jordnære mennesker – som Louise og Preben! Skidt pyt om vi vader lige ned i en stor ko-kasse under portrætfotograferingen – eller får dem med på idéen om at Preben da skal gynge på en gammel slidt trægynge, de formår at gøre så man ikke føler sig helt skør alligevel 😀

De blev viet i en lille sønderjysk by, hvor gadebelysningen selv skruer op og ned når bilerne kommer kørende om natten – det er et genialt sted! Præsten var super frisk, og gæsterne i den vildeste feststemning.

Man får virkelig følelsen af, at alle kender alle.

Brudeparret er også så jordnære, at det var ikke så vigtigt, hvor kjolen og skoene lige er købt. Brudebuketten er det en veninde der laver, familien pynter kirken, og et andet familiemedlem laver bryllupskagen. Det eneste der var rigtigt vigtigt, var at Louises afdødes mormors ring, kom med på et billede <3

Leave a Reply